Šesti sajam meda u Višegradu

13. септембра 2011. 058.ba

Prihrana pčelaŠesti sajam meda i pčelarske opreme biće održan u srijedu, 14. septembra u Domu Kulture u Višegradu.

U sklopu manifestacije biće održana i redovna sjednica udruženja pčelara „Višegrad“ na kojoj će pored mnogobrojnih tema biti i riječi o problemima sa kojima se susreću pčelari višegradske regije kao i ostalih regija, a koji se odnosi na neravnopravan položaj i nelojalnu konkurenciju na tržištu.

Pored višegradskih pčelara, svoje proizvode će predstaviti i pčelari sa Tare, Zlatibora, Romanije, inače poznatih pčelarskih krajeva, od kojih će neki govoriti o novim metodama prihrane, i uzgoja pčela.

Na ovogodišnjem sajmu pčelarstva, koji polako ali sigurno dobija status tradicionalnog, Višegrađani a i svi oni koji budu u prilici da svrate, moćiće da se upoznaju sa novim tehnologijama u uzgoju pčela i pčelinjih društava, kao i da probaju neke od proizvoda.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Miroslav Šimšić

Rođen u Višegradu, gdje je završio osnovnu i srednju školu. Student četvrte godine Filozofskog fakulteta na Palama, odsjek novinarstvo.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Miroslav Šimšić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , , ,