47. Regionalna poljoprivredna izložba „Rogatica 2011“

02. oktobra 2011. 058.ba

Sajam stoke

ROGATICA – Dana 8.10.2011.godine, na izložbenom prostoru Lužnica, će se održati regionalna poljoprivredna izložba „Rogatica 2011“.

Otvaranje izložbe ce biti upriličeno oko 10h, a izlagači će biti ocjenjivani iz oblasti govedarstva, ovčarstva, uzgoja krompira, kajmaka i tradicionalnih domaćih proizvoda (pčelarski proizvodi, domaća kuhinja i proizvodi kućne radinosti ovog kraja).

Dan ranije 7.10.2011. u kino sali u Rogatici, sa početkom u 19h, održaće se stručna predavanja na temu stočarstva, mljekarstva i ratarstva.

Organizatori pozivaju sve poljoprivredne proizvođače i prerađivače sa područja opština Pale, Sokolac, Han Pijesak, Višegrad, Rudo, Čajniče, Novo Goražde, Goražde, Foča, Foča/Ustikolina, Kalinovik, Istočni Stari Grad, Pale/Prača i Rogatica da uzmu učešća na ovoj manifestaciji.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Predrag Ujić

Rođen u Rogatici gdje je završio osnovnu i srednju školu. Diplomu inžinjera poslovne informatike stekao na Univerzitetu "Sinergija" u Višegradu. Živi i radi u Rogatici.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Predrag Ujić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: