7 medalja za karatiste

25. октобра 2011. 058.ba

Karatisti u Bileći

ROGATICA – U Bileći je u subotu, 22. oktobra 2011. godine, održano Prvenstvo Republike Srpske za juniore i Kup Republike Srpske za pionire i nade. Organizator takmičenja je bio Karate savez Republike Srpske a tehnički organizator Karate klub „Hercegovac“ Bileća.

Takmičari Karate kluba „Rogatica“ Rogatica su, u konkurenciji oko 220 takmičara iz 19 klubova sa područja cijele Republike Srpske, osvojili ukupno 7 medalja od čega 2 zlatnih i 5 bronzanih.

Zlatne medalje su osvojili:
Rajak Anja u borbama pojedinačno, ženske nade (12 godina) – 45 kg,
Gluhović Glorija u katama pojedinačno, stariji pioniri-ke (11 godina) 2. nivo.

Bronzane medalje su osvojili:
Jagodić Jelica u borbama pojedinačno, ženske nade (13 godina) +50 kg, Kadlec Milan u katama pojedinačno, muške nade (12 godina) 3. nivo, Drasković Aleksandra u borbama pojedinačno, ženske nade (13 godina) – 45 kg, Delić Dragana u katama pojedinačno, stariji pioniri-ke (11 godina) 2. nivo i u borbama pojedinačno, stariji pioniri-ke (11 godina) -35 kg.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Predrag Ujić

Rođen u Rogatici gdje je završio osnovnu i srednju školu. Diplomu inžinjera poslovne informatike stekao na Univerzitetu "Sinergija" u Višegradu. Živi i radi u Rogatici.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Predrag Ujić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: