Dječije obdanište u Čajniču obilježava „Nedelju djeteta“

05. oktobra 2011. 058.ba

" Nedelja djeteta "

ČAJNIČE – Povodom „Nedelje djeteta“, koja se obilježava od 3. do 9. oktobra, širom Republike Srpske, djeca iz Dječijeg obdaništa u Čajniču, posjetila su danas Narodnu biblioteku “ Branko Ćopić „, noseći transparente sa ispisanim pravima djeteta.

Posjetu djece Narodnoj biblioteci „Branko Ćopić “ u zajedničkoj saradnji sa Dječijim obdaništem, podržala je i Opštinska organizacija „Crvenog krsta“ Čaniče, koja je za mališane priredila doček u holu Doma kulture, kao i skromne poklone.

Pjesmicom, „Djeca su ukras svijeta“ i drugim recitacijama o pravima djeteta, mališani su pozdravili sve prisutne na ovom prijemu.

U toku nedelje, djeca će posjetiti lokalnu zajednicu, načelnika opštine, kao i Dom zdravlja „Vaso Pelagić“, gdje će svojom pojavom sa transparentima, ukazati na neka, od svih  prava djeteta.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Miroslava Perendija

Rodjena je u Čajniču, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Fakultet Političkih nauka završila je u Banja Luci, gdje je stekla zvanje diplomirani novinar. Radi kao novinar – dopisnik za dnevne novine Dan RS i Radio Foča. Urednik je mjesečnog izdanja Biltena – „Mi volimo Čajniče“.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Miroslava Perendija

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,