Intervju – Mirjana Milosavljević „Zvezde Granda“

25.10.2011.

Učesnica Zvezde Granda za sajt 058 o svojim počecima, pjevanju i planovima

„Nikad ne zaboravi juče, ali uvijek živi za danas
zato što nikad ne znaš šta sutra može da donese danas“

Mirjana Milosavljević pored ćuprijeVišegrađanka Mirjana Milosavljević kaže da ljubav prema muzici dolazi u ranom djetinjstvu. Ipak, uz pomoć porodice i svojih prijatelja uspjeva da ostvari svoju dugo sanjanu želju.
Pa mislim da ni sama ne znam kako je sve to počelo, i odakle ta ljubav. Prvi put sam se prijavila sa jedanaest godina na dječiji festival ‘Deca pjevaju hitove’ i mislim da je tada sve i krenulo… A prva čuvena pjesma bila je od Cece- Lepotan, i uvek kada je pjevam sjetim se tog perioda i sigurna sam da taj dio svog života nikada neću zaboraviti…

Njen graciozan hod, vitak struk, oči u nijansama tamno – braon koje mijenjaju boju zavisno od vremena i kosa brinete često znaju da zaplijene pogled brojnih ljudi. Ipak, njen lijep izgled ne čini je uobraženom i egocentričnom.
Smatram da je ljepota stvar ličnog doživljaja i da je diskutabilna. Ne bi bilo interesantno kad bi nam svima iste stvari bile lijepe. To bi stvorilo probleme u svijetu.
Ljepota je ta koja me privukla ka nekim ljudima ali s vremenom ta ljepota se zanemaruje i postaju bitne neke druge vrijednosti. Ljepota nam samo daje pozivnicu da upoznamo predstavu koja se odigrava u psihi jednog čovjeka.
Kada je odijevanje u pitanju volim eleganciju jer smatram da uklapanjem elegancije i preciznosti u svoj život on postaje “uredniji”. Ne mislim i ne želim biti programirana već jednostavno volim kada se zna redosled nekih stvari, a odgovornost i preciznost cijenim iznad svega.

Mirjana MilosavljevićA, rođena je 24. Novembra 1989. godine. Višegrad je grad koji će nju vezati porodicom i odrastanjem.
Višegrad je grad u koji se uvijek rado vraćam. Tu su mi dragi prijatelji i porodica. Zbog obaveza i posla poslednjih godina sam u Beogradu. Ipak, svoje slobodno vrijeme najviše volim provesti u gradu na rijeci Drini.

Zvede Granda su došle iznenada i na nagovor mojih prijatelja sam se prijavila. Sad sam im jako puno zahvalna na tome. Utisci sa dosadašnjih takmičenja su pozitivni.
Na audiciju za Zvezde Granda otišla sam na nagovor svojih prijatelja i svoje porodice. Nisam imala nikakve planove za dalje jer nisam htjela da ulažem neku nadu sve do onog trenutka kada su mi javili da sam prošla. Kada sam otišla na završnu audiciju jednostavno sam dala sve od sebe i pružila sam neki svoj maksimum, verujem da su to i vidjeli. Poslije sedam dana su mi javili da sam prošla medju 32 najbolja tamičara.
Na pripreme smo otišli u Jakovo u klub ‘S’, i provela sam prelijepa četiri dana upoznajući ostale takmičare. Vidjela sam da će to biti teška konkurencija.

Na samom kraju razgovora Mirjana je srdačno pozdravila svoje drage Višegrađane i zahvalila se na podršci u dosadašnjem radu. Našoj ekipi je poželjela puno uspjeha i napredka u radu.