Mirjana Milosavljević plasirala se u drugi krug „Zvezde Granda“

16. oktobra 2011. 058.ba

Mirjana Milosavljević

Publika i žiri oduševljeni nastupom

VIŠEGRAD – Mirjana Milosavljević iz Višegrada, plasirala se u sledeći krug ženske grupe „Zvezde Granda“. U žiriju se ovoga puta našla ekipa: Zoran Dašić Daša iz grupe „Legende“, Lepa Brena, Željko Mitrović, urednica informativnog programa Pinka Tanja Jordović i stilista Saša Vidić.

Oni su ocjenjivali djevojke ocjenama od 5 do 10 u više različitih kategorija. U sledeći krug iz ove grupe dalje su se plasirale: Irena Lekić, Mirjana Milosavljević, Aleksandra Mladenović, Tamara Milutinović, Aleksandra Prijović, Daniela Petrik i Vanja Mijatović.

Učesnica Maja Đorđević iz Beograda ispala je iz daljeg takmičenja druge ženske grupe takmičenja „Zvezde Granda“. Ona će dobiti novu šansu u predstojećem baražu. Sledeće subote je na programu Pink tv prva muška grupa.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Jovana Borovčanin

Rođena je u Sarajevu, a osnovnu i srednju školu završila je u Višegradu. Diplomirala je u Banja Luci na Fakultetu Političke nauke, odsjek novinarstvo i komunikologija.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Jovana Borovčanin

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: