Narodna biblioteka „Branko Ćopić“ u Čajniču organizovala je prodajnu izložbu knjiga

08. oktobra 2011. 058.ba

"Mini sajam knjige"

ČAJNIČE- Narodna biblioteka „Branko Ćopić“ u Čajniču, tradicionalno već petu godinu za redom, organizuje prodajnu izložbu i „Mini sajam knjige“, koji je otvoren ovih dana za sve ljubitelje lijepe pisane riječi.

– „Imamo dosta ljubitelja lijepe pisane riječi u našem gradu i svakom čitaocu možemo ponuditi neku od knjiga, koje su izložene na ovom sajmu. S obzirom kako je finansijska kriza dosta izražena, cijene knjiga su skromne i povoljne, tako da ih sebi može priuštiti svaki čitaoc. U našoj ponudi, nalaze se knjige pogodne svakom uzrastu. Pored stručne literature, beletristike, istorije i geografije, najveću pažnju čitaoca zaokupljaju knjige „Bilje i zdravlje“, kao i dječija literatura“, kaže bibliotekar, Dušanka Vasić.

Čitalačkoj publici u Čajniču, neće biti uskraćeno da posjete „Mini sajam knjige“, koji će biti otvoren do kraja oktobra tekuće godine, tako da će mnogi biti u prilici da pogledaju i pročitaju ponudjenu literaturu u prostorijama Narodne biblioteke „Branko Ćopić“ u Čajniču.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Miroslava Perendija

Rodjena je u Čajniču, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Fakultet Političkih nauka završila je u Banja Luci, gdje je stekla zvanje diplomirani novinar. Radi kao novinar – dopisnik za dnevne novine Dan RS i Radio Foča. Urednik je mjesečnog izdanja Biltena – „Mi volimo Čajniče“.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Miroslava Perendija

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,