Novorođenče izbodeno nožem

09. oktobra 2011. 058.ba

Stop policija

FOČA – Policija u Foči našla je mrtvo novorođenče u jednom selu na Tjentištu, a sumnja se da je čedomorstvo izvršila 23-godišnja N.B., koja je sinoć primljena u fočansku bolnicu zbog krvarenja i bolova u stomaku, saznaje Srna u MUP-u Republike Srpske.

Kasno sinoć dežurni lekar u fočanskoj bolnici prijavio je lokalnoj policiji da se na odelenju nalazi devojka iz Sarajeva, poreklom sa Tjentišta, koja se žalila na bolove u stomaku i krvarenje. Prilikom hirurškog zahvata, lekari su ustanovili da su bolovi posledica porođaja.

Policija je o ovome događaju obavestila dežurnog tužioca u Trebinju koji je naredio istragu. Sinoć, u kasnim večernjim časovima policija je pretresala porodičnu kuću devojke i prateće objekte i u poljskom WC-u našla beživotno telo novorođenčeta sa više uboda oštrim predmetom po vratu i telu.

Isti izvor rekao je Srni da je novorođenče imalo 12 uboda nožem u predelu srca, šest direktno u srce i više uboda po leđima.

Zbog sumnje da je devojka počinila čedomorstvo, dežurni tužilac je naredio obdukciju i druge istražne radnje radi rasvetljavanja ovog zločina.

Srna nezvanično saznaje da je reč o Nermini B., koja je prilikom ispitivanja negirala da je porodilja. Ona se i dalje nalazi na lečenju u bolnici u Foči.

(Blic)

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: