Odbojkašice poražene u Gradačcu

31. oktobra 2011. 058.ba

Odbojkašice

VIŠEGRAD – U 5. kolu ženske Premijer odbojkaške lige HE na Drini je u subotu  poražena u Gradačcu od ekipe Kule, rezultatom 3:0 u setovima.

U narednom kolu višegradske odbojkašice dočekuju ekipu Radnika iz Bijeljine.

Druga odbojkaška liga

Juče je druga ekipa odbojkašica HE na Drini, u prvom kolu Druge odbojkaške lige Republike Srpske, u Gradskoj dvorani u Višegradu izgubile od Stakorine iz Čajniča, rezultatom 3:1 u setovima.

U narednom kolu druga ekipa HE na Drini sastaje se u Višegradu sa Zelengorom iz Kalinovika.

Ženska pionirska odbojkaška liga

U prvom kolu ženske pionirske odbojkaške lige Republike Srpske juče su u Gradskoj dvorani u Višegradu pionirke HE na Drini pobjedile vršnjakinje Stakorine iz Čajniča, rezultatom 3:0 u setovima.

U narednom kolu, pionirke HE na Drini dočekuju Sutjesku iz Foče.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: