Održan koncert Raspjevana jesen

03. октобра 2011. 058.ba

KUD Srpski SokoVIŠEGRAD – U nedelju, 2. oktobra, u velikoj sali Doma kulture, održan je 1. dio (narodne muzike), velikog jesenjeg koncerta višegradskih amatera „Raspjevana jesen“, koji već 8 godina za redom organizuje Dramski studio Doma kulture Višegrad.

Publici su se predstavili mališani dječijeg obdaništa „Neven“, članovi KUD-a „SRPSKI SOKO“ (folklorna sekcija i ženska pjevačka grupa „Dragan Đokić“), muzička i recitatorska sekcija Srednje škole „Ivo Andrić“ te muzička i dramska sekcija Dramskog studija Doma kulture Višegrad.

Fotografije sa ovog koncerta je načinila Gordana Lakić, vođa foto-sekcije, a
prezadovoljna publika se naročito obradovala kada je konferansije pred kraj programa, objavio da je ženska odbojkaška reprezentacija Srbije postala prvak Evrope.

Drugi dio ovog koncert (zabavna i rok muzika), održaće se na istom mjestu 16. oktobra 2011. sa početkom u 20 časova.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Miroslav Šimšić

Rođen u Višegradu, gdje je završio osnovnu i srednju školu. Student četvrte godine Filozofskog fakulteta na Palama, odsjek novinarstvo.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Miroslav Šimšić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , , ,