Priznanje Turističkoj organizaciji Višegrad

14. oktobra 2011. 058.ba

Zlatna kruna za TO Višegrad

ZLATNA KRUNA ZA SKOKOVE SA ĆUPRIJE

VIŠEGRAD – Turistička organizacija Višegrad, za organizaciju manifestacije „Skokovi sa višegradske ćuprije“, dobila je „Zlatnu ugostiteljsku krunu 2011“, koju dodjeljuje Udruženje hotelijera i restoratera BiH.

Priznanje je, na svečanosti održanoj 13. oktobra u Širokom Brijegu, primila Olivera Todorović, direktor Turističke organizacije Višegrad.

U obrazloženju žirija konstatuje se da su skokovi sa ćuprije na Drini prerasli u internacuionalnu sportsko-turističku manifestaciju prepoznatljivu u regionu.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: