„Puls teatar“ iz Lazarevca, priredio je osnovcima u Čajniču pozorišnu predstavu „Ala je lep ovaj svet“

01. oktobra 2011. 058.ba

"Puls teatar" iz Lazarevca

ČAJNIČE – U Domu kulture „Filip Višnjić“, održana je u ponedeljak 26. septembra, pozorišna predstava za djecu, koju su glumci „Puls teatra“ iz Lazarevca, priredili i izveli za najmladju publiku od prvog do petog razreda Osnovne škole „Jovan Dučić“ u Čajniču. Organizator i pokrovitelj, ovom kulturnom dešavanju za mlade, bila je opština Čajniče.

U pratnji svojih učitelja, osnovci su napunili veliku salu Doma kulture, te gromoglasnim smijehom i aplauzima, ispratili i podržali simpatičan i komičan nastup mladih glumaca.

Izvedbom šarenolikih koreografija uz recitaciju dječijih pjesmica iz Bukvara, mladi glumci su kroz predstavu „Ala je lep ovaj svet“, poklonili djeci u Čajniču osmijeh i zadovoljstvo na licima, a sa sobom ponijeli u Lazarevac, još jedan siguran zabilježeni glumački uspijeh.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Miroslava Perendija

Rodjena je u Čajniču, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Fakultet Političkih nauka završila je u Banja Luci, gdje je stekla zvanje diplomirani novinar. Radi kao novinar – dopisnik za dnevne novine Dan RS i Radio Foča. Urednik je mjesečnog izdanja Biltena – „Mi volimo Čajniče“.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Miroslava Perendija

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: