Sporazum o izgradnji Info centra na Brodu

04. октобра 2011. 058.ba

Foča - Brod

FOČA – Sporazum za izgradnju Info centra u Foči u naselju Brod na Drini postpisali su italijanska organizacija OXFAM, Turistička organizacija opštine Foča i opština Foča.

Baš na tom čvorištu puteva, gdje prolazi veliki broj turista, napraviće se info centar koji će služiti za prodaju suvenira i reklamnog materijala – istakla je Dragana Ivanović direktorica Turističke organizacije opštine Foča.

Italijanska organizacija OXFAM na području BiH trenutno provodi projekat pod nazivom Valorizacija turizma duž tri riječna toka Drina, Neretva i Una-Sana koji finansira Ministarstvo vanjskih poslova Italije.

Izgradnja ovog centra nije jedina aktivnost, tu je i niz drugih aktivnosti od signalizacije do direktne podrške privatnim smještajnim kapacitetima i svim pružaocima usluga u turizmu za poboljšanje kvaliteta usluga – istakao je koordinator OXFAM-a za BiH Sorinel Vasile Ghetau. Rok za izgradnju Info centra je mjesec dana.

(Foca24)

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: