„Super Cirkus“ večeras u Čajniču

24. oktobra 2011. 058.ba

Akrobacije udruženih artista

ČAJNIČE- „Super Cirkus“ iz Doboja, gostuje večeras u Čajniču, u velikoj sali Doma kulture „Filip Višnjić“, a predstava počinje u 19 časova. Za posjetioce svih uzrasta, cijena ulaznice je 3 konvertibilne marke.

Publici će se „Super Cirkus“ predstaviti sa jednom predstavom, a kao senzacija programa u večerašnjoj predstavi, biće velika zmija Udav, mini zoološki vrt, te majmun Džimi akrobata, koji vozi motor i pleše „Lambadu“.

Posjetioci će imati priliku, da uživaju uz Udružene artiste „Super Cirkusa“, uz akrobacije i vještine madjioničara, žonglera i iskusnih dresera.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Miroslava Perendija

Rodjena je u Čajniču, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Fakultet Političkih nauka završila je u Banja Luci, gdje je stekla zvanje diplomirani novinar. Radi kao novinar – dopisnik za dnevne novine Dan RS i Radio Foča. Urednik je mjesečnog izdanja Biltena – „Mi volimo Čajniče“.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Miroslava Perendija

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,