Uspjeh višegradskih džudista

31. октобра 2011. 058.ba

Višegrad - džudisti

VIŠEGRAD – Ognjen Tošović, član džudo kluba „Višegrad“, osvojio je srebrnu medalju na prvenstvu BiH za mlađe seniore, održanom u subotu u Sarajevu.

U Sarajevu je održan i međunarodni džudo turnir „Nipon“, na kome su učestvovali takmičari iz Višegrada u svim selekcijama.

U senioraskoj konkurenciji u open kategoriji Vasilije Šipčić je osvojio bronzanu medalju, a među kadetima Miloš Jovanović i Siniša Mutlak osvojili su srebrne medalje.

U konkurenciji starijih dječaka Marko Tanović je osvojio srebrnu, a Miloš Ninković bronzanu medalju.

Na ovom turniru višegradski džudisti su nastupili i u konkurenciji poletaraca. Tako je Vanja Stojisavljević osvojila srebnrnu medalju, a zlatnu medalju među mlađim dječacima osvojio je Nikola Vojnović. U istoj konkurenciji Nemanja Savić i Miljan Jaredić osvojili su bronzane medalje.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: