Za ljepše uredjeno Čajniče

18.10.2011.

Nagradjeni najkreativniji

ČAJNIČE- Izbor najljepšeg dvorišta, balkona i prozora u ovoj godini, svečano je nedavno priveden kraju u Čajniču, te je povodom toga, načelnik opštine Branko Roljić u Skupštinskoj sali Doma kulture, organizovao prijem za najvrjednije i najkreativnije gradjane, koji su svojim trudom i radom uljepšali izgled ovom gradu, te im uručio skromne novčane nagrade, priznanja i zahvalnice u učešću.

-“Ove godine smo suzili broj nagrada, prije svega zbog nedostatka novčanih sredstava, koja imamo obavezu da izdvajamo svake godine, za ovaj lijepi povod i za naš grad. Želim da vam se zahvalim, što vašim radom nastojite da uljepšate Čajniče”, rekao je pred prisutnim načelnik opštine Čajniče, Branko Roljić.

Za najljepše uredjeno dvorište u 2011.godini, prvu nagradu u vrijednosti od 100. maraka, dobila je Kajević Biljana. Druga nagrada u vrijednosti od 80 maraka, otišla je u ruke Angeline Šarac i naselje Luke, dok je Vinka Kuvelja, za najljepše uredjeno dvorište u naselju Lazarevo, za treću nagradu, dobila je 50 maraka.

Roljić je obećao, da će u sledećoj godini omogućiti visočija novčana sredstva, pa tako i vrijednije nagrade najkreativnijim takmičarima, jer se učešćem u ovim akcijama, nastoji doprinjeti, što ljepšoj i ekološki čistoj životnoj sredini.