Dan pred veliko takmičenje talenata

30. novembra 2011. 058.ba

Imam talenat

Uspiješna organizacija Savjeta za kulturu opštine Čajniče, sve je spremno za takmičenje

ČAJNIČE – U četvrtak 1. decembra od 19 časova u velikoj sali Doma kulture „Filip Višnjić“ održaće se prva kulturna manifestacija pod nazivom „Imam talenat“.

Svi takmičari su uveliko spremni, što je pokazala i generalna proba pred ovu manifestaciju. Čiji će talenat osvojiti i zaokupirati srca žirija i publike, te tako zasluženo osvojiti prvo mjesto medju takmičarima, za sada je neizvijesno?!

Publiku će kroz ovu kulturnu manifestaciju u večeri takmičenja provesti mladi, iskusni i iznad svega zanimljivi voditelji, Mirna Danilović i Milenko Miki Dačević. Čajničku publiku će svojim nastupom veseliti uz predah od takmičarskog dijela KUD „Izvor“ iz Čajniča. Kulturna manifestacija „Imam talenat“, biće u potpunosti medijski ispraćena.

Savjet za kulturu opštine Čajniče, kao organizator ove manifestacije, poziva publiku da podrži svoje favorite sutra od 19 časova u Domu kulture, gdje će cijena jedne ulaznice iznositi 1 konvertibilnu marku.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Miroslava Perendija

Rodjena je u Čajniču, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Fakultet Političkih nauka završila je u Banja Luci, gdje je stekla zvanje diplomirani novinar. Radi kao novinar – dopisnik za dnevne novine Dan RS i Radio Foča. Urednik je mjesečnog izdanja Biltena – „Mi volimo Čajniče“.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Miroslava Perendija

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,