„Ja imam talenat“

17. novembra 2011. 058.ba

ČAJNIČE

ČAJNIČE – Savjet za kulturu opštine Čajniče, organizuje takmičenje pod nazivom „Ja imam talenat„. Prva kulturna manifestacija ovog tipa, biće održana u velikoj sali Doma kulture „Filip Višnjić“.

Na ovoj kulturnoj manifestaciji mogu učestvovati osobe svih uzrasta, a koje su u sebi prepoznale jedinstveni talenat, koji je dugo čuvan, skrivan, a javnosti ne predstavljen. Ovom prilikom, takmičari će moći da pokažu ono što znaju, a za šta su talentovani i iznad svega nadareni. U pojedinačnom predstavljanju, a kroz originalne najave, takmičarima će dodatno pomoći iskusni voditelji programa…

Kroz muziku, pjevanje, glumu, ples, akrobacije, ili već neku drugu zanimljivu akrobaciju, pojedinci će stići do sigurnih nagrada, te na taj način postati prepoznatljivi i krajnje vrednovani, dok je za dalji napredak ka savršeno izvajanom talentu, nakon ovog takmičenja, široko otvorena staza uspijeha, a možda i budućeg opredjeljenja?!

-„Pronadjite sebe na takmičenju „Ja imam talenat“ dragi sugradjani, te se najkasnije do 21. novembra prijavite za učešće na ovoj manifestaciji u prostorijama Narodne biblioteke „Branko Ćopić“ u Čajniču“, vaš Savjet za kulturu opštine Čajniče.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Miroslava Perendija

Rodjena je u Čajniču, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Fakultet Političkih nauka završila je u Banja Luci, gdje je stekla zvanje diplomirani novinar. Radi kao novinar – dopisnik za dnevne novine Dan RS i Radio Foča. Urednik je mjesečnog izdanja Biltena – „Mi volimo Čajniče“.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Miroslava Perendija

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: