Otvoreno je dječije igralište „Radost“ u Čajniču

28. novembra 2011. 058.ba

Dječije igralište Radost u Čajniču

ČAJNIČE – Uz prisustvo mališana iz Dječijeg obdaništa i mnogobrojnih gostiju, u Čajniču je svečano otvoreno dječije igralište „Radost“, čiji su donatori Međunarodni komitet Crvenog krsta, Crveni krst Republike Srpske i opština Čajniče. Manifestaciju su uz izvornu pjesmu otvorile članice KUD – a „Izvor“ iz Čajniča, nakon kojeg je uslijedilo pozdravno obraćanje načelnika opštine Branka Roljića.

– Izgradnjom dječijeg igrališta, učinili smo radosnim naše mališane. Posebno želim da pozdravim goste, odnosno donatore koji su ovo uradili, a to su: Međunarodni komitet Crvenog krsta i Crveni krst Republike Srpske. Uz njihovu pomoć, obezbijedili smo našim mališanima mjesto za igru. Dječije igralište „Radost“, postavljeno je u samom centru grada gdje će biti pristupačno djeci i roditeljima, jer na svakom drugom mjestu, igralište bi bilo suviše udaljeno. Nadam se da smo ovoj djeci pričinili željeno zadovoljstvo, kojem smo težili, pri samoj izgradnji igrališta, rekao je načelnik Roljić.

Dječije igralište Radost u Čajniču

Svim prisutnim na ovoj svečanoj manifestaciji, ispred Skupštinske organizacije Crvenog krsta Republike Srpske, obratila se Snežana Kovač.

– Ovom prilikom želim da se zahvalim načelniku Roljiću, ispred Crvenog krsta Republike Srpske, koji nam je pomogao, da ovaj treći po redu projekat, bude inplementiran i ovde u Čajniču. Međunarodni komitet Crvenog krsta i Crveni krst Republike Srpske, donirali su tri ovakva igrališta za djecu i to u Novom Goraždu, Loparama i sada u Čajniču. Nadamo se, da ćemo na radost naše djece, a uz veliku finansijsku pomoć Međunarodnog komiteta Crvenog krsta, inplementirati još ovakvih projekata ubuduće, istakla je Snežana Kovač.

Presijecanjem svečane vrpce, otvoreno je dječije igralište „Radost“ u Čajniču, koje su odmah nakon otvaranja ispunili vriska, smijeh i igra radosnih mališana.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Miroslava Perendija

Rodjena je u Čajniču, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Fakultet Političkih nauka završila je u Banja Luci, gdje je stekla zvanje diplomirani novinar. Radi kao novinar – dopisnik za dnevne novine Dan RS i Radio Foča. Urednik je mjesečnog izdanja Biltena – „Mi volimo Čajniče“.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Miroslava Perendija

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: