Pripremljen novi spot grupe Paranoid

13. novembra 2011. 058.ba

Paranoid

RUDO – Mladi, stvaraoci i ljubitelji rok muzike, članovi grupe Paranoid pripremili su novi materijal, koji će uskoro biti poznat široj javnosti.

Snimanje je bilo u Kragujevcu kod poznatog Uroša iz grupe Osvajači. Pjesmu nećemo objaljivati prije nego izađe spot, ali za sve naše ljubitelje i fanove, najavićemo uskoro i premijerno prikazivanje spota, izjavio je za sajt 058 Branimir Tomić.

Bend je osnovan u decembru 1999, a članovi benda su: Miki Tomić-Solo gitara i Vokal, Goran Gardović-Ritam gitara, Vladimir Pantović-Bas gitara, Branimir Tomić-Bubnjevi.

Nastupali su širom Republike Srpske, Srbije i Crne Gore. Iza sebe imaju veliki broj uspješnih nastupa. Na višegradskoj gitarijadi zauzeli su prvo mjesto, a u gradu na Drini imali su više uspješnih nastupa.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Jovana Borovčanin

Rođena je u Sarajevu, a osnovnu i srednju školu završila je u Višegradu. Diplomirala je u Banja Luci na Fakultetu Političke nauke, odsjek novinarstvo i komunikologija.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Jovana Borovčanin

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: