Prva obuka o Strateškom planiranju razvoja opštine Čajniče

17. novembra 2011. 058.ba

Strateško planiranje razvoja opštine Čajniče

ČAJNIČE – Prvi od tri planirana ciklusa obuke o Strateškom planiranju, biće održan u petak 18. novembra, sa početkom u 11 časova u skupštinskoj sali opštine Čajniče. Obuka je namijenjena svim članovima Komisije za planiranje opštinskog razvoja, kao i za članove Opštinskog razvojnog tima za „Indeks inkluzivnosti“, te za članove školskih razvojnih timova. Za prvi ciklus obuke planirano je upoznavanje sa komponentama obuke, sama važnost Strategije za opštinu uz predstavljanje iskustava iz drugih opština, upoznavanje sa miPRO metodologijom, te razvoj radnih planova na prikupljenim dokaznim informacijama i materijalima.

U organizaciji opštine Čajniče i Organizacije za evropsku bezbijednost i saradnju, ovu obuku će provesti OEBS-ov vanjski konsultant, voditelj obuke o strateškom planiranju, gospodin Ivan Milićević.

-„S obzirom da je obuka o strateškom planiranju identifikovana i definisana od strane svih opštinskih razvojnih tijela kao prioritetan preduslov za uspostavljanje kvalitetnog opštinskog razvojnog plana, a pokazala se kao prioritetna i za nacrt opštinskog obrazovnog razvojnog plana, očekujemo da će prisutni na ovom treningu steći vještine, koje su neophodne za izradu budućih strateških dokumenata u našoj opštini“, istakao je predsjednik Skupštine opštine Čajniče Srdjan Vuković.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Miroslava Perendija

Rodjena je u Čajniču, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Fakultet Političkih nauka završila je u Banja Luci, gdje je stekla zvanje diplomirani novinar. Radi kao novinar – dopisnik za dnevne novine Dan RS i Radio Foča. Urednik je mjesečnog izdanja Biltena – „Mi volimo Čajniče“.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Miroslava Perendija

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: