„Sigurna zona bez mina“, novoizgradjeni zabavni park za djecu

23. novembra 2011. 058.ba

DONATORI IZGRADNJE ZABAVNOG PARKA ZA DJECU SU: MEDJUNARODNI  KOMITET

CRVENOG KRSTA, REPUBLIČKI CRVENI KRST I OPŠTINA ČAJNIČE

ČAJNIČE – Projekat izgradnje „Sigurne zone bez mina“, na području opština Gornjedrinske regije, koje su najviše oštećene u minulom ratu, provode Medjunarodni komitet Crvenog krsta i Republički Crveni krst, priveden je kraju i u opštini Čajniče. Naime, na periferiji platoa Doma kulture „Filip Višnjić“, uredjen je teren i postavljene su sprave za igru mališanima, te je s tim Čajniče dobilo ljepši izgled, a mališani, na kojima nam i svijet ostaje, ovom donacijom imaće novoizgradjen zabavni park.

Ovaj humanitarni projekat, donacija je Medjunarodnog komiteta Crvenog krsta i Republičkog Crvenog krsta. Mališani u Čajniču su sve do sada oskudijevali sa pogodnim mjestom za igru, kao i kutkom u kojem će se moći nesmetano družiti, ali zahvaljujući ovoj donaciji, naši najmladji sugradjani dobili su svoju „Sigurnu zonu za igranje“, koja mnogo znači našoj opštini. Podršku ovom projektu dala je opština Čajniče, ustupivši dio zemljišne parcele za izgradnju zabavnog parka za djecu, rekla je Milojka Raković, sekretar opštinske Organizacije Crvenog krsta u Čajniču.

Svečano otvaranje zabavnog parka za djecu, uz doček predstavnika Medjunarodnog komiteta Crvenog krsta, najavljeno je za ponedeljak 28. novembar, kada će i najmladji započeti svoju igru na njima dozvoljenom terenu i „Sigurnoj zoni bez mina“, potvrdjeno je iz opštinske Organizacije Crvenog krsta…

 

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Miroslava Perendija

Rodjena je u Čajniču, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Fakultet Političkih nauka završila je u Banja Luci, gdje je stekla zvanje diplomirani novinar. Radi kao novinar – dopisnik za dnevne novine Dan RS i Radio Foča. Urednik je mjesečnog izdanja Biltena – „Mi volimo Čajniče“.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Miroslava Perendija

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,