SNSD: Opštinska vlast mora da sarađuje sa Vladom

SRNA - 18. novembra 2011. 058.ba

Opština Foča

FOČA – Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Foča Veljko Marić rekao je danas da je dužnost svake opštinske vlasti, pa i ove u Foči, da neposredno sarađuje sa Vladom Republike Srpske (RS) s ciljem razvoja i napretka grada, a ne da odbija saradnju.

On je rekao da je budžet opštine Foča mali i nedovoljan da finansira dugoročno potrebne projekte i da opština treba da se zatraži pomoć Vlade RS. „Tako radi skoro svaka opština u RS, osim Foče“, rekao je Marić na konferenciji za novinare.

Marić kaže da je spreman da zajedno sa načelnikom opštine Foča Zdravkom Krsmanovićem posjeti Vladu RS radi dobijanja podrške za realizaciju kapitalnih projekata koji su prijeko potrebni ovoj opštini.

On je istakao da je najprioritetniji projekat u opštini rekonstrukcija gradskog vodovoda i kanalizacije, koji zahtijeva milionsku investiciju.

Marić je potvrdio da je prilikom nedavnog boravka delegacije Vlade RS u ovom gradu kod ministara kandidovano 18 projekata iz različitih oblasti i da Fočaci s pravom očekuju da će oni, uz pomoć Vlade, biti prihvaćeni i realizovani.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,