Vrijednost proizvodnje 180.000 KM

SRNA - 17. novembra 2011. 058.ba

ROGATICA-Tvornica prečistača

ROGATICA – Tvornica prečistača /TPR/ iz Rogatice, koja zapošljava 20 radnika, za devet mjeseci ove godine ostvarila je vrijednost proizvodnje u visini od 180.000 KM, dok su rashodi bili uravnoteženi sa prihodima, izjavio je Srni vršilac dužnosti direktora ovog preduzeća Aleksandar Bojović.

On je podsjetio da se firma bavi proizvodnjom filtera i prečištača vazduha, ulja i goriva, kao i obradom metala, a proizvodi se plasiraju na tržišta Republike Srpske /RS/, Federacije BiH, Srbije i Crne Gore.

Prema njegovim riječima, Vlada Srpske je u avgustu 2010. godine izdvojila 600.000 KM za nabavku repromaterijala, obnovu objekata i mašina za početak proizvodnje, dok je 2009. godine kupila firmu za više od tri miliona KM.

Bojović je napomenuo da su zaposleni primili oktobarsku platu i da su svi doprinosi uplaćeni, dok firma potražuje 50.000 KM.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: