Zaostala utakmica ženske Premijer odbojkaške lige

20. novembra 2011. 058.ba

OK "HE na Drini"

JAHORINA-HE NA DRINI 3:2

VIŠEGRAD – U zaostaloj utakmici ženske Premijer odbojkaške lige BiH ekipa Jahorine iz pala u subotu je, na svom terenu, savladala odbojkašice HE na Drini, rezultatom 3:2 u setovima.

Paljanke su do pobjede došle mnogo teže nego što su očekivale, jer su višegrađanke dobro otvrile meč, dobivši prvi set sa 25:23. Istim rezultatom višegrađanke su izgubile drugi, ali su zato dobile trećin set sa 25:22. Paljanke su izjednačile u četvrtom setu, koji su dobile sa 25:19, a u dramatičnoj završnici, u odlučujućem petom setu, višegrađanke su vodile sa 9:4, što su Paljanke uspjele anulirati završiti 15:12, za konačnu pobjedu.

Najefikasnije u ekipi Jahorine bile su Jelena Bakmaz i Nataša Slijepčević sa po 26 poena, a u ekipi višegrađanki Zagorka Milisavljević sa 16 i Ivana Plećić sa 15 poena.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,