Ko zaslužuje da bude ličnost godine u Višegradu?

27. децембра 2011. 058.ba

Emir Kusturica

VIŠEGRAD – Prema anketi koju je Radio-Višegrad proveo među višegradskom omladinom, na pitanje: Koga biste proglasili za „ličnost godine“ u vašem gradu, najviše glasova dobio je srpski režiser Emir Kusturica.

Prema izjavama većine naših sagovornika, Kusturica je u gradu na Drini ostavio veoma pozitivan utisak, početkom gradnje kapitalnih projekata u okviru „Andrićgrada“, afirmisao je ovaj grad u regionu i cijelom svijetu i time obilježio 2011. godinu u Višegradu.

Od lokalnih političara najviše glasova dobio je Darko Andrić iz SNSD-a koji se prema izjavama anketiranih, najviše zalaže za bolji položaj omladine.

Mladi takođe, podržavaju uspješne sportiste i Policiju koja je najviše zaslužna za sigurnost građana. Bilo je i onih koji smatraju da u Višegradu niko ne zaslužuje da se proglasi počasnim građaninom.

Anketom je obuhvaćeno oko stotinjak mladih u gradskim lokalima, metodom slučajnog uzorka i bez najave.

Mira Andrić
Višegrad24.info

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , ,