Mirjana Milosavljević u baražu [VIDEO]

25. децембра 2011. 058.ba

Mirjana Milosavljević i Željko Šašić

DESETKA OD ŽELJKA ŠAŠIĆA

U emisiji Zvezda granda najmanji broj glasova imale su Irena Lekić i Mirjana Milosavljević i njih dvije će imati priliku da nastave takmičenje u baražu. U žiriju su bili: Aca Ilić, Merima Njegomir, Šaban Šaulić, Željko Šašić, Dženan Lončarević i Dejan Milićević.

Žiri je bio oduševljen nastupom mlade Višegrađanke i ukupno je osvojila 59 glasova žirija, a deset je dobila od Željka Šašića sa kojim je pjevala duetsku pjesmu. Višegrađani su na svojstven način bodrili svoju sugrađanku. Iako nisu imali mogućnost slanja sms poruka, u svim kafićima protekle noći bilo je veselo. Uz emisiju Zvezde Granda i pljeske za sugrađanku, pružali su joj podršku. Uz iskrene želje svih Višegrađana Mirjana će nadaju se proći dalje iz baraža.

Iz ove takmičarske grupe dalje su se plasirale: Aleksandra Mladenović (17) , Aleksandra Prijović (16), Vanja Mijatović (25) i Nikolina Kovač. Ovoga puta najviše simpatija žirija pobrala je Nikolina Kovač pa su njeni glasovi bili duplirani.

Mirjana Milosavljević – Ako nikada

Mirjana Milosavljević i Željko Šašić – Oči pune tuge

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Jovana Borovčanin

Rođena je u Sarajevu, a osnovnu i srednju školu završila je u Višegradu. Diplomirala je u Banja Luci na Fakultetu Političke nauke, odsjek novinarstvo i komunikologija.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Jovana Borovčanin

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: