Poreska stopa na nepokretnosti 0,06 odsto

SRNA - 16. decembra 2011. 058.ba

Rogatica

ROGATICA – Skupština opštine Rogatica prihvatila je odluku o poreskoj stopi od 0,06 odsto na oporezivanje nepokretnosti na području opštine, koju je utvrdila Poreska uprava Republike Srpske.

Usvojen je i izvještaj Komisije za planiranje kapitalnih investicija za ovu godinu, prema kome je ukupno prikupljeno 67 prijedloga projekata za kapitalne investicije.

Opštinski parlament je prihvatio izmjenu odluke o poslovanju lokalnog trezora. Operativna jedinica se sastoji od potrošačkih jedinica sa dodijeljenim šiframa – od SO, Administrativne službe opštine, Centra za socijalni rad, Centra za kulturu, Turističke organizacije, Srednje škole, Narodne biblioteke i drugih.

Odbornici su prihvatili odluku o izradi urbanističkog plana naselja gradskog karaktera. Površina urbanog područja iznosi 22 734 kilometra kvadratna.

Usvojena je i odluka o zaštiti prirode na području opštine.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: