Rezultati polufinalnih utakmica novogodišnjeg turnira u Foči

29.12.2011.

Foča-turnir-polufinale-2011

FOČA – Nakon 15 dana nadmetanja i 42. odigrane utakmice stiglo se do finala trećeg novogodišnjeg turnira u malom fudbalu Foča 2011.

Dosta uzbuđenja je bilo u polufinalnim mečevima, naročito se to odnosi na susret između ekipa AS Danilović i Kafe picerija Mocart koja je završena trijumfom „Mocartovaca“ od 3:2. Međutim dosta je bilo nezadovoljstva nakon meča u redovima poraženog tima čiji igrači smatraju da su drastično oštećeni u polufinalu. Ponajviše zamjeraju sudijskom paru koji je po njihovom mišljenju direktno uticao na konačan rezultat. Najviše zamjerki je bilo za nedosuđen klasičan penal nad igračem Radom Krunićem, a interesantan je podatak da je glavni djelilac pravde na ovom meču bio upravo Radov otac Milomir Krunić.

Ništa manje nije bilo uzbudljivo i u susretu između STR Malović i SZR Čančar. Nakon što je utakmica završena nerješenim rezultatom pristupilo se izvođenju penala, a uspiješnija je bila ekipa STR Malović i plasirala se u finale.

Rezultati

SZR Čančar – STR Malović 2:2 penalima 4:5
(V.Njeguš, D.Drakul – R.Radović, D.Rašević)

AS Danilović – Kafe picerija Mocart 2:3
(Krunić, Danilović – Šahmani, Bjelica, Mulaosmanović)

U utakmici za treće mesto igraju AS Danilović – SZR Čančar, dok će u finalu snage odmjeriti Kafe picerija Mocart i STR Malović. U pauzi između ova dva meča biće odigran susret predpionira FK Sutjeska.

FK "Sutjeska"