„Srce nam je tamo gdje si ti“ – drugi memorijalni koncert

23. decembra 2011. 058.ba

KUD Soko

VIŠEGRAD – Drugi memorijalni koncert pod nazivom „Srce nam je tamo gdje si ti“ koji se održava u čast nastradalog Dragana Đokića koreografa KUD-a „Srpski Soko“ Višegrad, biće održan u utorak 27. decembra u 19 časova u Velikoj sali višegradskog Doma Kulture.

Na koncertu će pored domaćeg KUD „Srpski Soko“ Višegrad učestvovati i gosti iz Vlasenice koji su okupljeni u SPKD „Prosvjeta“, KUD „Vila“ Foča, veterani KUD-a „Sevojno“ iz Užica kao i mnogobrojni vokalni solisti. Biće to prilika za sve poštovaoce lika i djela pokojnog Dragana Đokića da još jednom odaju počast ovom izuzetnom umjetniku, kulturnom radniku, prijatelju a prije svega čovjeku.

Koncert se održava po drugi put u znak sjećanja na tragično nastradalog koreografa, ljubitelja folklora i jednog od pokretača i osnivača KUD-a „Srpski Soko“ iz Višegrada, a ulaznice po cijeni od 2 KM mogu se kupiti na blagajni Doma Kulture na dan održavanja koncerta.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Miroslav Šimšić

Rođen u Višegradu, gdje je završio osnovnu i srednju školu. Student četvrte godine Filozofskog fakulteta na Palama, odsjek novinarstvo.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Miroslav Šimšić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,