Sutjeska riješila pitanje trenera

FK "Sutjeska" - 09. decembra 2011. 058.ba

Nikola Bala

Bala na kormilu Fočaka

FOČA – Nikola Bala je novi trener Sutjeske. Odlukom uprave kluba, on je došao na mjesto Šefa stručnog štaba umjesto smijenjenog Milenka Radića. Povjerenje Bali je ukazano iz razloga što je imao solidne rezultate u Radniku, odličan je poznavalac zbivanja u prvoligaškom karavanu RS i autorativan trener.

– Imali smo nekoliko kandidata, a najozbiljniji protukandidat Bali je bio Srđan Bajić. Preovladalo je mišljenje da Bajić iako ima izuzetne trenerske kvalitete nije baš najbolje upoznat sa prvoligaškim tokovima u RS, a i finansijska ponuda Nikole Bale je bila mnogo skromnija u odnosu na Bajića. Sa Balom će ugovor biti potpisan najdalje do 15. decembra.

Znamo da novog trenera ne očekuje baš lak zadatak. Od njega se traži da Sutjesku uvede u Premijer ligu i sve osim toga smatraćemo neuspijehom – istakao je Srebrenko Kunarac, član uprave fočanskog prvoligaša.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,