Svirka za mlade i stare

09. decembra 2011. 058.ba

Svirka za mlade i stare

ROGATICA – Polaznici kursa za gitaru koji već više od šest mjeseci radi pri Centru za kulturu u našem gradu pod geslom „Ljudi, svirka“ imali su prošlog četvrtka u večernjim časovima prvi javni nastup.

Pred više desetina ljubitelja zvuka gitare u sali gradskog bioskopa, mladi gitaristi, uglavnom učenici ovdašnje srednje i osnovne škole, kroz cjelovečernji program pokazali su visok nivo znanja u sviranju. Smjenjivali su se šlageri rok i pop muzike iz sada već davnih osamdesetih, ali i savremenih tonova domaćih i stranih autora, a pobjednik, po ocjeni publike, na ovih dana održanom regionalnom takmičenju pjevača amatera u našem gradu, Momčilo Pušonja na svirku gitare otpjevao je par izvornih narodnih pjesama.

Miloš, Glorija, Đorđe, Marija, Vladimir, Sofija, Vuk, Ana, Andrej, Anastasija, Ognjen, Snježana, Momčilo i ostali svirkom i pjesmom pokazali su da ova vrsta muzike ima budućnost i da će zvuci gitare još dugo biti prisutni u zabavnom životu našeg grada.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,