U Čajniču je sinoć održana kulturna manifestacije pod nazivom „IMAM TALENAT“

02. decembra 2011. 058.ba

Imam talenat 2011

Manifestaciju je posjetilo oko 600 posjetilaca, iznad svega uspiješna organizacija Savjeta za kulturu opštine Čajniče

ČAJNIČE – U velikoj sali Doma kulture „Filip Višnjić“, održana je sinoć prva kulturna manifestacija pod nazivom „Imam talenat…“, čiji je organizator bio Savjet za kulturu opštine Čajniče. Nadmetanje i takmičenje talenata, podržalo je oko 600 posjetilaca. Dok je velika sala bila ispunjena do poslednjeg mjesta, gromoglasni aplauzi podržavali su svih sedamnaest takmičara.

Pjesma, gluma, recitacija i ritmika, bili su neki od talenata, koje su mladi takmičari poklonili petočlanom žiriju i mnogobrojnoj publici. Zanimljivi voditelji Mirna Danilović i Miki Dačević, kroz originalne najave, odagnali su tremu takmičarima, te tako takmičenje učinili zaista zanimljivim publici.

U revijalnom dijelu programa nastupao je u tradicionalnoj igri KUD „Izvor“ iz Čajniča, dok je za to vrijeme stručni žiri obavljao svoj dio posla. Svim učesnicima takmičenja „Imam talenat“, članovi Savjeta za kulturu uručili su Zahvalnice u učešću, dok su vrijednim nagradama podržana i nagradjena tri takmičara.

Dejan Šubara

Dejan Šubara

Treće mjesto, osvojila je kombinovana muzika harmonike i bubnja, koja je napravila pravi zemljotres u velikoj sali, a kompoziciju pod nazivom „Zemljotres“ izvela je grupa „Beton“. Stručni žiri je za drugo mjesto i drugu nagradu odabrao pjesmu Tanje Savić „Incident“, a otpjevala je mlada takmičarka Stefanija Jakšić. Prva i najbolja pjesma, koja je pokupila i najveće ocjene članova žirija, bila je pjesma Al Dina „I sad me po tebi poznaju“, koju je na ovom takmičenju iskusno, emotivno i profesionalno otpjevao Dejan Šubara, te tako postao pobjednik sinoćnjeg takmičenja „Imam talenat“.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Miroslava Perendija

Rodjena je u Čajniču, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Fakultet Političkih nauka završila je u Banja Luci, gdje je stekla zvanje diplomirani novinar. Radi kao novinar – dopisnik za dnevne novine Dan RS i Radio Foča. Urednik je mjesečnog izdanja Biltena – „Mi volimo Čajniče“.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Miroslava Perendija

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,