U Čajniču je sinoć održana kulturna manifestacije pod nazivom “IMAM TALENAT”

02.12.2011.

Imam talenat 2011

Manifestaciju je posjetilo oko 600 posjetilaca, iznad svega uspiješna organizacija Savjeta za kulturu opštine Čajniče

ČAJNIČE – U velikoj sali Doma kulture “Filip Višnjić”, održana je sinoć prva kulturna manifestacija pod nazivom “Imam talenat…”, čiji je organizator bio Savjet za kulturu opštine Čajniče. Nadmetanje i takmičenje talenata, podržalo je oko 600 posjetilaca. Dok je velika sala bila ispunjena do poslednjeg mjesta, gromoglasni aplauzi podržavali su svih sedamnaest takmičara.

Pjesma, gluma, recitacija i ritmika, bili su neki od talenata, koje su mladi takmičari poklonili petočlanom žiriju i mnogobrojnoj publici. Zanimljivi voditelji Mirna Danilović i Miki Dačević, kroz originalne najave, odagnali su tremu takmičarima, te tako takmičenje učinili zaista zanimljivim publici.

U revijalnom dijelu programa nastupao je u tradicionalnoj igri KUD “Izvor” iz Čajniča, dok je za to vrijeme stručni žiri obavljao svoj dio posla. Svim učesnicima takmičenja “Imam talenat”, članovi Savjeta za kulturu uručili su Zahvalnice u učešću, dok su vrijednim nagradama podržana i nagradjena tri takmičara.

Dejan Šubara

Dejan Šubara

Treće mjesto, osvojila je kombinovana muzika harmonike i bubnja, koja je napravila pravi zemljotres u velikoj sali, a kompoziciju pod nazivom “Zemljotres” izvela je grupa “Beton”. Stručni žiri je za drugo mjesto i drugu nagradu odabrao pjesmu Tanje Savić “Incident”, a otpjevala je mlada takmičarka Stefanija Jakšić. Prva i najbolja pjesma, koja je pokupila i najveće ocjene članova žirija, bila je pjesma Al Dina “I sad me po tebi poznaju”, koju je na ovom takmičenju iskusno, emotivno i profesionalno otpjevao Dejan Šubara, te tako postao pobjednik sinoćnjeg takmičenja “Imam talenat”.