Vaš vodič kroz novogodišnju noć

21.12.2011.

Nova godina 2012

Doček Nove 2012.

VIŠEGRAD – Ispraćamo poslednje decembarske dane i zato je pravo vrijeme da odlučimo gdje provesti najluđu noć. Ekipa 058 istražila je za svoje čitaoce najbolje ponude u gradu i šire, a ostatak prepuštamo vama. Nova godina je vrijeme da se sve loše stvari ostave za sobom u staroj godini, a srećni i veseli da uđemo u Novu 2012. godinu. Učinimo zajedno Novu 2012. za pamćenje, sa vama dragim ljudima.

Vaš novogodišnji portal 058, spremio je najbolje ponude za doček Nove godine!

Club Vasilias i ove godine organizuje doček Nove godine. Cijena ulaznice je 20KM. Rezervacije i uplate ulaznica traju do 27. decembra.

Caffe Galerija kao i prethodnih godina organizuje doček Nove godine po cijeni od 20KM sa uračunatim pićem i hladnim predjelom. Biće DJ varijanta, bez muzike uživo. A za Božić i Srpsku Novu godinu, najavljena je muzika uživo.

Caffe Retro organizuje doček Nove godine, ali ulaznice su već rasprodate. Cijena ulaznice za djevojke koštala je 10KM, a za muškarce 15KM.

Kafana Anika nije organizovala doček Nove godine, a za sve vjerne posjetioce i namjernike ulaz u novogodišnjoj noći je slobodan.

Caffe Sport organizuje doček Nove godine. Goste će zabavljati Slavko i Peđa, a cijena ulaznice je 10KM. Dođite i provedite nezaboravne najluđu noć u caffe Sport Višegrad.

Pizzeria Twins poziva sve ljubitelje dobre hrane, da uz drage osobe i ugodnu atmosferu dočekaju Novogodišnju noć. Veliki izbor pizza i različitih jela, kao i bogata ponuda pića očekuje vas u pizzeriji Twins. Ulaz je slobodan.

Splav Ars organizuje doček Nove godine. Cijena ulaznice je 10KM, u cijenu je uračunato hladno predjelo.

Caffe i diskoteka Bambola organizuju doček Nove godine. Dočekajte Novu 2012. sa vama dragim ljudima u lijepom ambijentu caffe Bambola ili uz bogat izbor pića u diskoteci. Neka ovo bude noć za pamćenje svima onima koji odluče u najluđoj noći biti ovdje. Ulaz će biti slobodan.

U glavnom gradu Srpske, doček će biti organizovan na Trgu Krajine, gdje će stanovnike u najluđoj noći zabavljati Banjalučka grupa „Vanja D Frog“ i novosadska grupa „Garavi Sokak“.

Doček Nove na Zlatiboru, za mnoge je postao već tradicija. Prepoznatljiv po novogodišnjim koncertima vrhunskih izvođača, kao što su Željko Joksimović, Željko Samardžić, Zabranjeno pušenje. To je ono što se za doček na Zlatiboru dešavalo proteklih par godina i more ljudi koje se tih dana popne na Zlatibor i uživa u neponovljivom ambijentu koji se može pronaći na ovoj planini u vrijeme dočeka. OK bend nastupa na zlatiborskom trgu za doček Nove 2012. Prvi minuti 2012. rezervisani su i ove godine za zvuke trube i blještavi vatromet nad jezerom.

Ekipa 058 potrudila se da na što bolji i raznovrsniji način pronađe mjesto gdje ćete dočekati Novu godinu. Šta god da odlučite, sigurni smo da birate najbolji izbor za vas! Zamislite svoju novogodišnju želju i rezervišete svoje ulaznice na vrijeme.

Odbrojavanje počinje SREĆNA NOVA 2012. GODINA