Višegradske odbojkašice pobjedile Modriču

05. decembra 2011. 058.ba

Odbojkašice "HE na Drini"

U zadnjem kolu prvog dijela ženske Premijer odbojkaške lige BiH višegradske odbojkašice pobjedile Modriču u gostima sa 3:0

HE NA DRINI TREĆA

VIŠEGRAD – U posljednjem, 9. Kolu, prvog dijela ženske Premijer odbojkaške lige BiH odbojkašice HE na Drini su, nakon odlične igre, ove subote u Modriči savladale istoimenu ekipu maksimalnim rezultatom 3: 0 u setovima.

Time su višegradske odbojkašice značajno popravile ukupan učinak i povećale bodovni saldo na kraju prvog dijela prvenstva.

Nakon devet odigranih kola HE na Drini je na trećem mjestu sa 13 bodova, iza Brčanskog Jedinstva i Kule iz Gradačca.

Drugi dio ženske Premijer odbojkaške lige Bih nastavlja se već 9. Decembra, kada će HE na Drini u Gradskoj dvorani u Višegradu dočekati ekipu Gacka.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: