Fočanski fudbaleri krenuli sa radom

FK "Sutjeska" - 15. januara 2012. 058.ba

Sutjeska na pripremama

FOČA – Sa pripremama za nastupajuću proljećnu polusezonu krenuli su fudbaleri Sutjeske.

Novi šef stručnog štaba Nikola Bala obavio je prozivku na koju su se odazvali svi igrači koji su nastupali u jesenjem dijelu prvenstva, a tu su i dva povratnika u ekipu Jovan Simić koji je stigao iz Veleža i Neđo Šuka iz prijedorskog Rudara.

Cilj je jasan, Sutjeska želi plasman u premijer ligu i svakako da je to veliki izazov za igrače, a i mene kao trenera. Pedesetak dana pripremnog procesa je sasvim dovoljno da dobro spremimo ekipu pred proljećne okršaje. Igračima smo predočili plan rada. Kompletne pripreme ćemo obaviti u Foči gdje imamo dobre uslove. Prvih desetak dana ćemo raditi kombinovano u dvorani i na našim stadionima. Očekujemo dolazak još par pojačanja i tako bi zaokružili igrački kadar a potom ćemo iskristalisati i one koji treba da iznesu teret proljećnog dijela prvenstva – zaključio je Nikola Bala.

Na prozivci su se pojavili sljedeći igrači: Krnojelac, Stevanović, Muminović, D.Drakul, Danilović, B.Radović, Filipović, R. Radović, N. Drakul, Blagojević, V.Radović, Tasić, Krunić, R.Drakul, Simić, Šuka, Njeguš, i priključeni su juniori: Marić, Vuković, Petrović, Salamadija, Elaz i Simović. Odriješene ruke su dobili Dujković Danijel, Glavonjić Slobodan oni su slobodni igrači i mogu da promjene sredinu.

Slaviša Vukašinović

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,