Humanitarni koncert za pomoć Filipu Jošiloviću

27. januara 2012. 058.ba

Filipu potrebna hitna operacijaVIŠEGRAD – Savjet mladih Višegrad sinoć je, u velikoj sali višegradskog Doma kulture, organizovao humanitarno veče za liječenje očiju dječaka Filipa Jošilovića, učenika osnovne škole.

U programu su učestvovali: Dramska sekcija srednje škole“IvoAndrić“ Višegrad, izvodjač izvorne etno muzike-Stojka Vasiljević, lokalni rok bendovi „Posejdon“, „Old Šol“ i „Skaj Lab“, bendovi „Nemanja i Dragan“, te “Peđa i Slavko“.

Kompletan prihod od ulaznica, sa ove humanitarne večeri, uplaćen je na žiro račun porodice Filipa Jošilovića, za njegovo liječenje.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,