Dostavljena 32 paketa sa hranom

SRNA - 11. februara 2012. 058.ba

Rogatica zimi

ROGATICA – Na području opštine Rogatica juče su podijeljena 32 paketa sa hranom socijalno ugroženim i licima koja nemaju srodnika, izjavio je načelnik Opštinskog štaba Civilne zaštite Milenko Janković.

On je rekao Srni da je 10 paketa dostavljeno u Stari Brod i Tatinicu, šest u selo Pripečak, četiri u Koziće, četiri u Gučevo, tri u Mesiće i pet u Seljane. Paketi sadrže brašno, ulje, šećer, so, rižu, geršlo, tjestenine i drugo.

Prema njegovim riječima, tim ljekara dostavio je lijekove i pregledao bolesna lica u selima Lepenica, Ptičijak i Holuć.

On je napomenuo da putevi nisu prohodni zbog snježnih nanosa do 10 sela i 24 zaseoka na području opštine, a danas su očšićeni putevi od do sela Štavanj, Dobrašina, Kopijevići i drugih.

Janković je istakao da lokalne puteve čisti devet teških mašina, dva zglobna traktora i četiri traktora sa kašikama, koje su u vlasništvu AD „Stara Gora“, DOO „Transkop“, DOO „Ileks“ i privatnih preduzeća iz Rogatice.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,