Komšije se probile do bolesnog Svetozara Zarića

SRNA - 12. фебруара 2012. 058.ba

Čišćenje snijega

VIŠEGRAD – Goran Tubić i Mijo Babić iz sela Dobrunska Rijeka kod Višegrada pet sati su danas lopatom probijali snijeg visine preko jednog metra da bi stigli do kuće njihovog komšije Svetozara Zarića, nervnog i srčanog bolesnika koji je od početka nevremena odsječen od svijeta.

„Morali smo da čistimo kilometar i po puta uzbrdo, gdje uopšte nije bilo prtine, da bismo Svetozaru donijeli lijekove, manju količinu namirnica i penziju“, rekao je Srni Goran Tubić.

U telefonskom razgovoru Svetozar Zarić je potvrdio da su mu komšije stigle u pomoć i da je poslije 30 dana vidio nekog u svom dvorištu.

On kaže da mu sutra ističe rok da primi zaštitnu injekciju u Domu zdravlja u Višegradu i da ne zna kako će prepješačiti 2,5 kilometara puta do saobraćajnice Bijelo Brdo – Dobrun, jer mu je zbog srčane mane zabranjeno da se naporno kreće.

Svetozar Zarić živi u selu Dobrunska Rijeka sa suprugom i kćerkom.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,