Rogatička Mladost još uvijek trenira u sali

09.02.2012.

FK Mladost - Rogatica

ROGATICA – Zbog velikog snežnog prekrivača na igralištu u Rogatici, fudbaleri Mladosti već dvadesetak dana svoje pripreme odrađuju u sali, jer još uvek nemaju uslove da izađu na travnati teren. Tokom zimskog prelaznog roka Rogaticu je jedino napustio Slobodan Đurović, koji je pristupio ekipi Radnika.

– Cilj nam je na proljeće da ostanemo na sredini tabele. Za sada je samo Đurović napustio ekipu, dok novih pojačanja još uvijek nema. Jesen smo završili na devetom mjestu, očekuje nas u nastavku težak raspored, ali se nadamo de ćemo ponoviti dobre igre od jesenas i na miran način privesti prvenstvo kraju. Dobili smo i novog šefa stručnog štaba a to je Dragan Jovanović, koji je zamjenio Jadranka Janjića – rekao je Stefan Spajić fudbaler Mladosti.

U prvom proljetnom kolu Mladost je domaćin, gdje je 4. marta dočekati imenjaka iz Bogutovog sela, od kojih su u jesenjem delu u gostima izgubili čak sa 6:0, pa će imati motiv više da dođu do pobjede i bar donekle gostima se revanširaju za ubedljiv poraz.