U RS nema nastave do kraja sedmice, a možda i duže!

SRNA - 13. фебруара 2012. 058.ba

Školske klupe

Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske odlučilo je danas da se zbog niske temperature i obilnih snježnih padavina nastava u osnovnim i srednjim školama ne izvodi ni ove sedmice, a o nastavku nastavnog procesa donijeće odluku u petak, 17. februara.

Odluka je donesena na osnovu informacija sa terena o mogućnostima organizovanja dolaska učenika u škole, njihovoj bezbjednosti, mogućnostima zagrijavanja školskih prostorija, kao i vremenske prognoze za naredni period – saopšteno je iz Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske.

Uz konsultacije sa aktivima direktora osnovnih i srednjih škola, procijenjeno je da bi organizovanje nastave u nekim dijelovima Republike Srpske, posebno istočnom dijelu, bilo rizično po zdravlje i bezbjednost, prvenstveno učenika putnika.

„Ministarstvo će i dalje pratiti situaciju na terenu i u petak, 17. februara, donijeti odluku o nastavku nastavnog procesa o čemu će blagovremeno obavijestiti javnost“, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , ,