„Andrić za sva vremena“

07. marta 2012. 058.ba

Ivo Andrić

VIŠEGRAD – Narodna biblioteka „Ivo Andrić“ Višegrad 13. marta, u povodu 120 godina od rođenja Ive Andrića, organizuje izložbu slika i književno veče pod nazivom: „Andrić za sva vremena“.

U 17.30 časova u holu Doma kulture je otvaranje tematske izložbe fotografija Iva Andrića, koju priređuje Momčilo Lučić iz Užica.

U čitaonici višegradske Biblioteke, isto veče u 18 časova, je književno veče uz nastup pjesnika i književnog kritičara Milunke Mitrović iz Kosjerića.

O Andriću će govori i Anđa Bijelić, direktor biblioteke iz Užica, a recitatori Srednje škole „Ivo Andrić“ iz Višegrada predstaviće se sa poetskim kazivanjem o piščevom zavičaju.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,