Biće izgrađeno 10 kuća u vrijednosti 250.000 KM

Agencije - 21. marta 2012. 058.ba

Rogatica

ROGATICA – Fond za povratak BiH finansiraće sa 250.000 KM izgradnju 10 kuća za povratnike Bošnjake i interno raseljene Srbe, od čega će četiri kuće biti izgrađene u centru opštine Rogatica.

Građevinski inspektor ove opštine Zdenka Čarkić rekla je danas Srni da će šest kuća biti izgrađeno za interno raseljene Srbe u vrijednosti 150.000 KM i četiri za Bošnjake u vrijednosti 100.000 KM u selima Laze, Vražalice, Kozići, Pljesko, Kujundžijevići.

Prema njenim riječima, ovaj projekat će biti realizovan u saradnji sa Ministarstvom za ljudska prava i izbjeglice BiH, Ministarstvom za izbjegla i raseljena lica Republike Srpske, Federalnim Ministarstvom za izbjeglice i Vladom Brčko distrikta.

Izvođač radova, po sistemu ključ u ruke, biće Centrotrans MT internacional iz Sarajeva, a radovi bi trebalo da počnu tokom aprila i trajaće najmanje mjesec dana.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: