Drugi poraz Mladosti

26.03.2012.

FK Mladost - Rogatica

ROGATICA – I u drugoj utakmici proljetnog dijela prvenstva u Drugoj fudbalskoj ligi Republike Srpske, grupa Istok, fudbaleri Mladosti doživjeli su težak poraz. Poslije izgubljene utakmice, prošlog vikenda od „Ilićke 01“ iz Brčkog sa 0:4, ovoga puta na domaćem terenu izgubili su od imenjaka iz Velike Obarske sa rezultatom 1:4. Iako su gosti na vrhu tabele sa ozbiljnim namjerama da izbore plasman u Prvu fudbalsku ligu Srpske, ipak se od našeg drugoligaša više očekivalo. Ali, tok utakmice, posebno nakon olako primljenih golova u 5 i 24 minutu, pokazao je da naši fudbaleri nemaju snage da se nose sa spremnijim i jačim ekipama.

– Odraz je to, očito se vidi, nedovoljnih priprema za proljeće do čega je došlo usljed velikih količina snijega koji je onemogućio da se ekipa i fizički i psihički pripremi za nastavak prvenstva. Otuda i nada da će naredne utakmice biti bolje i berićetnije. Dvije najteže su za njima. Dolaze i ide se u goste „slabijim“ ekipama, reče potpredsjednik uprave Mladosti Željko Ćuzulan.

Na ovoj utakmici Mladost je igrala u slijedećem sastavu: Dejan Rac, Slavko Obranović, Radomir Đerić, Zlatko Rajak, Nemanja Ćaćić, Siniša Tadić, Bojan Obradović, Nikola Kulašević (od 82 minuta Ikonić), Danko Cerović, Dejan Sokolović (od 71 minuta Nerić ), Radoš Zimonjić. Trener: Dragan Jovanović.

Nešto bolji od ostalih bili su Rac, Zlatko Rajak, Kulašević, Cerović i Zimonjić, koji je postigao i jedini, u proljetnoj sezoni, prvi gol u 77 minutu.

Žute kartone dobili su: Tadić, Zimonjić, Obradović i Cerović.

U narednoj utakmici, idućeg vikenda, Mladost ide u goste ekipi Gorice iz Pučila, sa kojom je u jesenjoj sezoni u Rogatici igrala neriješeno 0:0.