Priznanje za višegradske džudiste

29. marta 2012. 058.ba

Džudo

ŠIPČIĆ I ČOLIĆ NA EVROPA KUPU U SARAJEVU

VIŠEGRAD – Na Evropskom Džudo kupu, koji se održava u Sarajevu 31. marta i 1. aprila, u sastavu reprezentacije BiH učestvuju i dva člana džudo kluba “Višegrad: Vasilije Šipčić u kategoriji do 100 kilograma i Luka Čolić u kategoriji plus 100 kilograma.

Na ovom kupu očekuje se učešće 25 zemalja iz Evrope i svijeta, sa 350 takimičara i isto toliko službenih lica i gostiju.

Sedmi po redu Evropski Džudo kup za seniore i seniorke je zvanični kup Džudo Unije, koji se boduje za Evropsku rang listu, sa koje prve dvije rangirane reprezentacije stiču pravo učešća na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine.

Dvodnevno takmičenje Evropskog Džudo kupa direktno će prenositi TV Sarajevo.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,