Stiže struja za Rakitnicu

Agencije - 09. marta 2012. 058.ba

Struja

ROGATICA – Fond za povratak BiH finansiraće sa 76.750 KM izgradnju trafostanice i dalekovoda visokog napona dužine oko dva kilometra u bošnjačkom povratničkom mjestu Rakitnica kod Rogatice, potvrdila je Srni opštinski građevinski inspektor Zdenka Čarkić.

Ona kaže da je planirano da radovi budu završeni do kraja godine, a biće postavljeno 37 armirano-betonskih i dva drvena stuba i podzemni kabal, nakon čega će biti rađena niskonaponska mreža za povratnička domaćinstva.

Fond za povratak BiH će sa 15.235 KM finansirati i izgradnju niskonaponske mreže u dužini jedan kilometar u bošnjačkom povratničkom selu Starčići kod Rogatice za šest povratničkih domaćinstava, gdje će biti postavljeno 20 armirano betonskih stubova.

Fond će sa 29.963 KM finansirati i izgradnju oko dva kilometra niskonaponske mreže za 11 povratničkih kuća u Šetićima kod Rogatice, gdje će biti ugrađeno 45 armirano betonskih stubova.

Na tenderu je izabran izvođač radova „Mig-elektro“ iz Mrkonjić Grada, a radovi neće krenuti u narednih 15 dana, koliki je rok za žalbe.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,