Sutra o problemima rada rafting klubova

Agencije - 07. marta 2012. 058.ba

Rafting Tara

FOČA – Predsjednik Skupštine opštine Foča Lutvija Šukalo zakazao je za sutra zajednički sastanak predstavnika nadležnih republičkih i BiH institucija, i opštine, radi iznalaženja rješenja za teškoće koje dovode u pitanje rad rafting klubova sa područja Foče.

Na sastanku će biti riječi o problemima prelaska raftera i njihovih gostiju preko crnogorske granice na Šćepan Polju, primjeni novog zakona o raftingu Crne Gore, izgradnji puta sa fočanske opštine, desnom obalom Tare, i primjeni kontroverznog regulacionog plana “Brštanovica – Hum – Šćepan Polje – Bastasi“.

Pozivi za prisustvovanje sutrašnjem sastanku u Foči upućeni su nadležnim ministarstvima trgovine i turizma, za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju, te Ministarstvu saobraćaja i veza Republike Srpske, Graničnoj policiji BiH, političkim partijama iz lokalnog parlamenta, te načelniku opštine Foča Zdravku Krsmanoviću, sa saradnicima.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,