U avgustu manifestacija „Dani višegradskog meda“

Agencije - 28. marta 2012. 058.ba

Dani visegradškog meda

VIŠEGRAD – U Višegradu će u avgustu prvi put biti održana privredna manifestacija „Dani višegradskog meda“, koju organizuje Udruženje pčelara „Višegrad“.

Skupština Udruženja pčelara obrazložila je odluku o održavanju manifestacije potrebom da se na poseban način afirmiše med proizveden u višegradskim pčelinjacima, u sredini koja je čista i nezagađena.

Prvi „Dani višegradskog meda“ biće održani polovinom avgusta, a posjetioci će moći da degustiraju i kupe sve pčelinje proizvode.

Višegradski pčelari odavno imaju bar-kod na teglama svojih proizvoda, internet sajt, a prije tri godine specijalizovani časopis „BH pčelar“ proglasio ih je za najbolje udruženje u BiH.

U Višegradu će krajem septembra biti održan Sedmi međunarodni sajam meda na kome svake godine učestvuje oko 30 pčelara iz Srbije, Crne Gore i BiH.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: