Uručenje knjiga Bogoslovskom fakultetu i Centralnoj biblioteci u Foči

15. marta 2012. 058.ba

Književna zaklada

FOČA – Književna zaklada „Fra Grgo Martić“ iz Kreševa nastavila je, nakon Travnika i Zenice, akciju „1.000 knjiga za kulturne i obrazovne institucije u BiH“ u Foči.

Na Pravoslovnom bogoslovskom fakultetu predstavnike ove fondacije primio je dekan Boris Brajović koji je podržao ideju i djelovanje Zaklade, a na dar – dvadesetak knjiga koje je dosad izdala Zaklada, uzvratio je darujući fondaciji izdanja Fakulteta i manastirsku rakiju.

Brajović je članove Fondacije informirao o djelovanju Fakulteta te aktivnostima koje profesori i studenti preduzimaju na promovisanju pisane riječi.

U Centralnoj biblioteci Foča knjige su članovi Fondacije uručili direktorici Slavici Obrenović-Divjak, koja je takođe dala informacije o aktivnostima Biblioteke i interesu ljubitelja književnosti, saopšteno je iz Književne zaklade „Fra Grgo Martić“.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,