Uspješan nastup karatista „Drine“ na Kupu Srbije

19. marta 2012. 058.ba

Karatisti Višegrada u Lazarevcu

OSAM TAKMIČARA-OSAM MEDALJA

VIŠEGRAD – Osam članova Karate kluba „Drina“ Višegrad osvojilo je isto toliko medalja na Kupu Šampiona Srbije, održanom u nedelju u Lazarevcu.

Višegradski karatisti osvojili su tri zlatne, dvije srebrne i tri bronzane medalje.

Zlato su osvojili ženska seniorska ekipa u sastavu Miličić, Bogdanović i Gavrilović, te u borbama pojedinačno Svjetlana Miličić, Danka Gavrilović i Mladen Mirković. Srebo su osvojili Dejana Bogdanović i Milan Ivanić, koji je meč predao zbog povrede.

Bronzane medalje pripale su muškoj ekipi seniora, u sastavu Ivanić, Nikitović i Šimšić, a u borbama pojedinačno Srđanu Šimšiću i Jakovu Nikitoviću.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: